Juelsminde Juniorafdeling

Juelsminde Sejlklubs juniorafdeling har til formål at give unge mellem 8 og 18 år mulighed for at dyrke sejlsport og udvikle deres færdigheder på vandet.
Vi mødes hver tirsdag fra april til oktober og sejler ud for Juelsminde havn. Udover at lære at sejle lægger vi vægt på at skabe et socialt fællesskab, hvor både sejlerne og deres forældre kan mødes og have det sjovt sammen.
Vores klub har en stærk opbakning fra både forældre og andre sejlere på havnen, som hver uge bidrager til at motivere og støtte vores unge medlemmer. Vi afslutter altid vores sejladser med et fælles måltid, hvor vi kan dele oplevelser og hygge os sammen.
EN TRÆNINGS AFTEN PÅ VANDET FOREGÅR SOM FØLGENE:
16:30 Indtjekning, uddeling af joller, tilrigning af joller og omklædning
16.45 Seneste mødetid for uddeling og start tilrigning af joller
17:00 Skippermøde 
17:10 Afsted på vandet: Øvelser på vandet og afslutning med kapsejlads inkl. startprocedurer, flag og tidstagning. Det er meget vigtigt, at vi sejler i samme område. Ingen må sejle langt væk fra ledsagerbådene. Forældre er velkomne til at tage med på vandet, hvis der er plads i
ledsagerbådene.
19:00 Vi sejler i havn (ca. tidspunkt)
19:30 Fællesspisning i klubhuset
20:00 Vi slutter og tager hjem
Juniorafdelingen optager i øjeblikket ikke nye medlemmer, da vi allerede har 30 flittige unge, der møder op hver uge. Vi ønsker at sikre, at alle vores eksisterende medlemmer får den bedst mulige oplevelse og læring på vandet, og derfor har vi ikke ressourcer eller joller til at kunne rumme flere på nuværende tidspunkt.
Vi vurderer løbende vores kapacitet, og vi håber at kunne åbne op for flere medlemmer efter sommerferien, når forholdene tillader det.
 
 

Har du spørgsmål så kontakt os gerne:

Aktiviteter i Juelsminde Juniorsejlere

Ungdoms DM

I perioden 14 - 16 sep. 2024 afholdes der Ungdoms DM i Juelsminde sejlklub. I den forbindelse er der bruge for mange frivillige hænder og hvis du ønsker at give […]

Læs mere
Juniorhuset, Havnen 8
Juelsminde, 7130
+ Google Maps

Kontakt

Formand: Mia Nini Nielsen

Telefon: 20121205

Mail: junior@juelsmindesejlklub.dk

 

Cheftræner: Søren Clausen

Telefon: 40190550

Mail: soren@clausen-dk.com

 

Nickolaj Søgaard Sørensen

Telefon: 53637130

Mail: nso@polyprint.dk