[ Forside ] [Bestyrelse ] [Udvalg] [ Booking ] [ Kalender ] [ Vedtægter] [  Medlemsinfo ]

Sejlklub

Kajak

Kapsejlere

Ungdom - juniorsejlerne

FAKTA OM JUELSMINDE JUNIORER

I Juelsminde juniorafdeling mødes vi hver tirsdag fra april til september og sejler i bugten ud for havnen. Vores sejlere er mellem 8 og 18 år. Vi er en social klub med god opbakning fra både forældre og andre sejlere på havnen, der hver uge lægger et stort arbejde i at få de unge sejlere i gang ud for Juelsminde. Vi spiser sammen hver tirsdag, når vi har været på vandet. Vi er sociale, og hygger os rigtig meget!

EN TRÆNINGS AFTEN FOREGÅR SOM FØLGER:

16:45             Indtjekning og omklædning

17:00             Skippermøde, fordeling af joller og besætninger (omklædt i sejlertøj)

17:10              Tilrigning af joller og så hurtigt som muligt afsted på vandet

Øvelser på vandet og afslutning med kapsejlads inkl. startprocedurer, flag og tidstagning. Forældre er meget velkomne til at tage med på vandet.

19:00             Vi sejler i havn (ca. tidspunkt)

19:30             Fællesspisning i klubhuset

20:00             Vi slutter og taget hjem

NYE MEDLEMMER

Indmeldelse af nye medlemmer sker ved at sende en mail til forf@juelsmindesejlklub.dk

Husk at oplyse navn, adresse, kontakt mobilnr., fødselsdato og år på barnet.

Juniorkontingent er 250,- pr. sæson.

Kontakt til Juniorudvalget: Se under Udvalg...

I Juelsminde har vi på nuværende tidspunkt følgende joller:
6 stk. Feva’er  //  5 stk. Optimistjoller   //  1 stk. 420’er  //   1 stk. 29’er  //  2 stk. J80’ere.

FAKTA OM FEVA JOLLER
RS Feva – en komplet sejlklar Jolle, med både storsejl, forsejl og spiler.

RS FEVA er læringsplatform der flytter begyndere til klubkapsejlere på bare én sæson …og børnene er hurtigt hooked!! Sjov for alle – jollen har stor cockpit og høj bom, hvilket gør båden virkelig behagelig for både unge og voksne.

Juelsminde Cup

Njordsejladsen

Samsø Rundt

DH-DM