Forside | Forældreinformation | Børn og unge | Trænerpolitik | Jolleoversigt |

Forældreinformation for Ungdomsafdelingen i Juelsminde sejlklub.

En ungdomsafdeling fungere bedst hvis man har en aktiv forældre kreds.  Nogle er erfarne sejlere, der kan dele deres ekspertise med børnene, andre kan hjælpe med nogle af de praktiske gøremål, der ikke kræver speciel sejler erfaring. Men alle kan hjælpe til med at skabe glæde og tryghed for børnenes sejlads.

Til den daglige træning er der typisk følgende opgaver:

Til og afrigning af joller

Joller i og op af vandet

Udkik på land

Assistere trænere

Afhængig af aktivitets niveauet  er der udover praktiske ting der skal fungere omkring en ungdomsafdeling, såsom at hjælpe med vedligehold af joller, ordne grej og jolleplads, transportere joller og følgebåde til udenbys stævner, plejer sponsere og indlæg til klubblad og hjemmeside.