| Info | Ungdom | Senior | Piger | Surfer | Roer | Kajak | Om Bådene | Sejlerskolen | Kalender | Klubliv |
  Forside | Adresser | Bestyrelse | Udvalg | Vedtægter | Fakta | Medlem | Honoratiores | Klubhus | Klubblad | Websiden | Links |

Love, regler og vedtægter for Juelsminde Sejlklub

Vedtægter for sejlklubben Regler for bådpladsanvisning Tillæg til havnereglement

Her er links til de gældende regler for Juelsminde Sejlklub.

Vedtægter, regler og love danner grundlaget for det daglige virke i sejlklubben, og her på websiden er formålet at oplyse medlemmer og andre interesserede om klubbens gældende regler.

Materialet her på websiden bør ikke benyttes som dokumentation til afgørelse af juridiske stridigheder o. lign., da er det bedst at gå til de rigtige kilder, selv om vi selvfølgelig forsøger at opnå så stor korrekthed som muligt her på websiden.

Onsdagskapsejlads