| Info | Ungdom | Senior | Piger | Surfer | Roer | Kajak | Om Bådene | Sejlerskolen | Kalender | Klubliv |
  Forside | Adresser | Bestyrelse | Udvalg | Vedtægter | Fakta | Medlem | Honoratiores | Klubhus | Klubblad | Websiden | Links |

Relevante links...

Her vil vi forsøge at udarbejde en relevant links-samling for klubbens medlemmer:
Tryk på logo´erne for at komme til de forskellige links.

Juelsminde Havn

Vejrudsigt - for hele landet og lokale områder.
Indeholder også en femdøgnsprognose.
Under "Til søs" er der tabeller for kommende vind og bølger.

Windfinder  Windfinder is a leading global weather service for windsurfing, kitesurfing, surfing, sailing, boating and paragliding with a free website and apps for the iPhone/iPad, Android  and Windows Phone.
Farvandsvæsenet

Sejladsudsigten
Aktuelle målinger og prognoser to døgn frem.

Aktuelle advarsler
Navigationsadvarsler, annoncering af skydeøvelser, m.m.

Sms-tjenesten
Lokale prognoser, målinger og aktuelle advarsler på mobilen.

Efterretninger for Søfarende
Navigationsmeddelelser til sikring af skibsfarten. Modtag det gratis i elektronisk form hver fredag.

Afmærkning af danske farvande
Læs om det nyligt reviderede opslagsværk og lær alt om sømærker, fyr, m.m.

www.yacht-charter.dk

Lej en båd

Dansk Sejlunion - den officielle webside fra Dansk Sejlunion med info for både tursejlere, kapsejlere og klubinteresserede.

Søfartsstyrelsen - info om speedbådsbevis, duelighedsbevis, love og regler med fortolkninger.

Langtursejlernes forening - du kan følge diverse danske både på langfart, gode råd, tips, kort, bøger m.m. - og få gødet drømmen om sejlads på de store have.

OpenCPN og Grib-vejrfiler Programmet kan frit downloades fra adressen: www.opencpn.org/download
Du kan få login og password til download af vejrfiler/grib fra adressen www.grib.us

Sejlerland - masser af information og debat for sejlere.

Lokale sejleres indsats på websider for bådtyper m.v.:

Jens Erik Jensen står for X-95 og X-402 klubbens webside.

Allan Jensen står for websiden for Lotus Scandinavia