| Info | Ungdom | Senior | Piger | Surfer | Roer | Kajak | Om Bådene | Sejlerskolen | Kalender | Klubliv |
  Forside | Adresser | Bestyrelse | Udvalg | Vedtægter | Fakta | Medlem | Honoratiores | Klubhus | Klubblad | Websiden | Links |

Skabes der nye Ol-håb i sejlklubben...?

Anne-Marie Rindom, OL medaljetager, stod for træning og sparring af juniorsejlerne i Juelsminde Sejlklub.
En dejlig lørdag i maj - dog med let vind

Rib-båden på vej ud - og dagen planlægges

Se fotos taget af Lene Holm......

Fælles foto - juniorerne fik lov til at se OL-medaljen..

Anne-Marie Rindom inviterede juniorerne en tur til Århus efter VM i august/september, hvor hun ville tage dem ud at sejle laser jolle.  Så en god dag for de 10 juniorer som var mødt op og som kan se frem til en Århus tur efter sommerferien Efter et par timer på vandet trak vi dem i havn.  Fælles aftensmad, hvor Lena havde skåret løg og Julie varmet flutes.  Lækker mad.  Derefter foredrag  med Rindom incl kaffe og kage.