Forside | Om skolen | Lær at sejle med sejl | Duelighedsprøven | Yachtskipper 1+3 | VHF | Motor | Links | Tilmelding |

Lær at sejle med sejl

- en sikker kurs
På dette kursus lærer du at sejle sikkert kun for sejl, og du kommer igennem alle discipliner for sejl. Hele kurset er to-årigt. Første sæson om foråret er mest grundliggende praktisk sejlads. På efterårsmodulet lærer du de mere avancerede discipliner incl. at rebe og valg af rigtig sejlføring.

Vintermodulet er overvejende teori og navigation, men også med praktiske øvelser i vedligehold af sejl og tovværk.

Kommende forårs modul består af mand over bord, lægge til og fra kaj, men også gerne gennaker og spilersejlads.

På efterårsmodulet vil du få øvelse i at sejle selv med sejl som skipper.

Du må forvente at skulle deltage i natsejlads og et par weekend-sejladser under hele kurset.

Kapsejlads
Her har du muligheden for at lære næsten alt om kapsejlads. Lige fra øvelse i boathandling på mindre kapsejlende både - til perfekte starter og vendinger ved mærkerundinger. Strategi vil også være en del af pensum.

Afhængig af deltagernes interesse vil vi forsøge at arrangere matchracing eller Big Boat sejlads hos andre klubber.

På sigt ønsker klubben at uddanne medlemmer til at kunne deltage på niveau i ligasejladser.