SuperDM 2016

Om Juelsminde

Galleri

BB 10 Scan-kap 99 Ylva

Ved tilmelding husk venligst at gemme filen, udfylde og maile retur til: kap@juelsmindesejlklub.dk

Ylva og Scan-kap 99 sejler DM fredag den 19. og lørdag den 20. med reservedag søndag den 21. august.
BB 10 m sejler DM fra fredag den 19. til og med søndag den 21. august.
Planlagt præmieoverrækkelse lørdag for Ylva og Scan-kap 99.
Søndag for BB 10m.

Tryk her for tilmelding

Tryk  her for registrering af sejl - afleveres udfyldt på stævnekontoret

Låne-erklæring

Tryk her for overnatningsmuligheder i Juelsminde
Sejlklubben har fået en særlig aftale med Hotel Juelsminde Strand.
August måned er en del af højsæsonen for hotellet, men alligevel har sejlklubben fået tildelt rådighed over nogle værelser.
Værelserne skal deltagerne selvfølgelig selv betale for, det er kun rådigheden, som er tildelt sejlklubben.
Det betyder, at sejlklubben skal modtage betaling for værelser senest 1. august for ikke at risikere at komme i klemme for manglende betaling for ubenyttede værelser.

Du vil modtage en mail, når du er endelig  registreret
Startgebyr: Er med til at dække omkostninger til sejladserne, moleøl og pølser, leje af borde og bænke, leje og opstilling og nedtagning af arrangements-telt.
Havneplads:
Fra 14/8 over middag gratis frem til lørdag den 27/8 inden middag.
Kranløft:
Kranløft for vask af båd, eller isætning om Torsdagen, der afregnes med 300 kr. pr. 1/2 time. ( 20 min. 200 kr. )(45 min. 450 kr.)

Sejladsindbydelse
Resultater SuperDM